Wine Hacks by Purcari

În timp ce toată lumea se întreabă ce va face de Crăciun și Revelion, noi te întrebăm: ai chef de un hackathon amețitor, cu arome de vin bun? Și cu lume creativă, cu mentori prietenoși și gazde primitoare? Dacă da, atunci Chateau Purcari și Tekwill te invită între 15 și 17 decembrie să te înscrii în nebunia care poate lega IT-ul de tradiție, ca să spargă stereotipurile și să aducă inovația acolo unde, aparent, doar tradiția poate sta în capul mesei.
Te invităm, așadar, la Wine Hacks. Se va întâmpla la IHUB Chișinău. Bineînțeles, participarea e gratuită. Vino singur sau cu un coleg ori amic, cu care știi că vei face o echipă bună și vei propune o idee de business care poate să ia foc. Dacă e votată de public, veți avea la dispoziție 48 de ore, spațiu, gustări și, moderat, un strop de vin de Purcari (așa, pentru testări și inspirație), ca să dezvoltați prototipul viitoarei afaceri.

Chateau Purcari va oferi 20.000 lei echipei care va lua locul I. Pentru locurile II și III – câte 10.000 MDL. Tekwill promite câte o lună de hosting echipelor care vor ieși de la Wine Hacks cu locurile II și III. De altfel, nimeni nu va pleca acasă cu mâna goală.

Te înregistrezi aici – https://goo.gl/7B9KT7

Inițiativa Wine Hacks este organizată cu suportul Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

Wine Hacks by Purcari

Date

15 Dec 2017 - 17 Dec 2017

Time

19:00 - 22:00

More Info

Facebook page

Location

iHub
Category
QR Code